Kolejna perełka ucznia z "kosmicznej" szkoły Niepotrzebnie komponujesz kolejne posty, bo tylko się pogrążasz
P.S Dawniej, już za jeden błąd ortograficzny w pracy maturalnej była z niej pała - Ty miałbyś już ten egzamin "z głowy" i jak widać nie pomogłaby tutaj nawet nauka w sławetnej karkowskiej "piątce".
Nie patrz na rankingi - do roboty (najlepiej dużo czytaj)
Ja mógłbym się przyczepić o to, że niektórzy nie stosują przecinków. Dzięki za zwrócenie uwagi, już edytowałem.
Też mnie dziwi tak znaczny spadek wadowickiego liceum, tym bardziej, że wszyscy uczniowie z dobrymi wynikami właśnie tam idą. Ciężko spekulować, czy na tą pozycję miała wpływ cała afera z Janem S. "Piątka" nie jest szkołą "kosmiczną", ale daje dużo perspektyw. Mogłoby się do niej dostać więcej osób z Wadowic, nawet ode mnie ze szkoły (patrząc na wyniki punktowe).
Ludzie, jestem dla Was starym ramolem, ale z powodów zawodowych wiem jak to działa.
Na prawdę nie przejmujcie się ilu szkoła ma olimpijczyków, i które ma miejsce w rankingu.
Podstawową wiedzę, umiejętności, ciekawość świata i "chęć poznawania" WYNOSI SIĘ Z DOMU rodzinnego.
Możesz mieć w klasie 20 idiotów i TY będziesz tym "innym". Taka klasa nigdy nic (jako klasa) nie zdobędzie w ranklingach. To czysta statystyka.
Jesli TY jesteś tym inteligentnym i chcesz się uczyć, to dostaniesz się na najlepsze uczelnie.