Forum Powiatu Wadowickiego
Forum Dyskusyjne www.NaszaKalwaria.pl

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Ranking Małopolskich szkół średnich
Autor Wiadomość
Malczik 

Wysłany: 2008-05-01, 20:55   

Zegadlowicz napisał/a:
Trochę nie potrzebny epitet...

Kolejna perełka ucznia z "kosmicznej" szkoły :lol:
Niepotrzebnie komponujesz kolejne posty, bo tylko się pogrążasz :oops:

P.S Dawniej, już za jeden błąd ortograficzny w pracy maturalnej była z niej pała - Ty miałbyś już ten egzamin "z głowy" i jak widać nie pomogłaby tutaj nawet nauka w sławetnej karkowskiej "piątce".
Nie patrz na rankingi - do roboty (najlepiej dużo czytaj) :mrgreen:

Zegadlowicz 

Wysłany: 2008-05-02, 00:15   

Ja mógłbym się przyczepić o to, że niektórzy nie stosują przecinków. Dzięki za zwrócenie uwagi, już edytowałem. ;-)
Też mnie dziwi tak znaczny spadek wadowickiego liceum, tym bardziej, że wszyscy uczniowie z dobrymi wynikami właśnie tam idą. Ciężko spekulować, czy na tą pozycję miała wpływ cała afera z Janem S. "Piątka" nie jest szkołą "kosmiczną", ale daje dużo perspektyw. Mogłoby się do niej dostać więcej osób z Wadowic, nawet ode mnie ze szkoły (patrząc na wyniki punktowe).

Malczik 

Wysłany: 2008-05-02, 10:47   

Ja mogę sobie pozwolić na błędy interpunkcyjne (znacznie niższej wagi, niż ortograficzne), bo nie kończyłem przecież słynnej, krakowskiej "piątki" :lol:

Mięliśmy tu rozmawiać o czymś innym niż ortografii i interpunkcji, wracać do tematu!! :D
Pozdrawiam VISU

pajuj 

Wysłany: 2010-08-28, 18:05   to nie tak

Ludzie, jestem dla Was starym ramolem, ale z powodów zawodowych wiem jak to działa.
Na prawdę nie przejmujcie się ilu szkoła ma olimpijczyków, i które ma miejsce w rankingu.
Podstawową wiedzę, umiejętności, ciekawość świata i "chęć poznawania" WYNOSI SIĘ Z DOMU rodzinnego.

Możesz mieć w klasie 20 idiotów i TY będziesz tym "innym". Taka klasa nigdy nic (jako klasa) nie zdobędzie w ranklingach. To czysta statystyka.
Jesli TY jesteś tym inteligentnym i chcesz się uczyć, to dostaniesz się na najlepsze uczelnie.

Ta sama zasada dotyczy szkół.

Odpowiedz do tematu