No i rzeczywiście. Było. Zablokowali na dwa dni, bo Marcinek P. napłakał się w Onecie, że nazwa mojego bloga kojarzy się z jego portalem i dlatego chętniej czytają u mnie niż u niego.
No cóż, jak nie ma co czytać, to i płacz nie pomoże...
Biedny Marcinek. Jak go spotkam, to kupię mu lizaka na otarcie łez...
Dzisiaj dostałem info z Redakcji OnetBlog z prośbą o zmianę nie zastrzeżonej nazwy, żeby już przestał płakać... Więc zmieniłem, z rozszerzeniem "Polska", oczywiście aktualną nazwę zastrzegając.
_________________ - jakżesz okrutną bywa sprawiedliwość - E. Zegadłowicz.
Trudno się dziwić, że najbardziej obiektywny redaktor w UE płacze - przecież to już jego ostatnie źródło dochodu po wykopkach z "Gazety Krakowskiej", a swój portal musi utrzymać, bo gdzie będzie wypisywał peany na cześć wadowickiego magistratu.
Mógłby zmienić adres na antykramarczyk24.pl (zauważyłem taką radę na jego portalu, ale została błyskawicznie skasowana, jak wszystkie niewygodne wpisy), bo oprócz "walenia" w starostę i jednocześnie gloryfikowania działalności S.K. i ratusza nie ma tam niczego ciekawego.
No i rzeczywiście. Było. Zablokowali na dwa dni, bo Marcinek P. napłakał się w Onecie, że nazwa mojego bloga kojarzy się z jego portalem i dlatego chętniej czytają u mnie niż u niego.
No cóż, jak nie ma co czytać, to i płacz nie pomoże...
Biedny Marcinek. Jak go spotkam, to kupię mu lizaka na otarcie łez...
Dzisiaj dostałem info z Redakcji OnetBlog z prośbą o zmianę nie zastrzeżonej nazwy, żeby już przestał płakać... Więc zmieniłem, z rozszerzeniem "Polska", oczywiście aktualną nazwę zastrzegając.
Ciekawe i dziwne że najpierw blokują bo ktoś płakał a później informują. Jak sobie przypominam tematem jest odkłamanie psełdo prawdy o Muzeum Zegadłowicza a nie blog wielmożnego eks redaktora Nad Skawą
A prawdy jak nie odkłamał tak nie odkłamie bo odkłamywać nie ma co.
nikt nie blokuje bloga z takiego powodu, kolejne wprowadzanie w błąd pana EW13 jak w innych tematach.
Ciekawe i dziwne że najpierw blokują bo ktoś płakał a później informują. Jak sobie przypominam tematem jest odkłamanie psełdo prawdy o Muzeum Zegadłowicza a nie blog wielmożnego eks redaktora Nad Skawą (...) nikt nie blokuje bloga z takiego powodu, kolejne wprowadzanie w błąd pana EW13 jak w innych tematach.
Poniżej kopia otzrymanego w dniu wczorajszym listu:
Witamy,
Prosimy o usunięcie ze swojego bloga wszelkich nazwy, logotypów dotyczących
portalu wadowice24.pl. Prosimy to zrobić do 28.stycznia do godziny 10:00.
Po usunięciu wszystkich treści dotyczących tego portalu prosimy o
informację zwrotną, w przeciwnym razie blog zostanie zablokowany
Pozdrawiamy,
Redakcja OnetBlog - blog.onet.pl
Grupa Onet.pl SA, ul. Gabrieli Zapolskiej 44, 30-126 Kraków; Spółka
zarejestrowana w Sądzie Rejonowym dla miasta Kraków-Śródmiescie, XI Wydział
Gospodarczy, KRS 0000007763; NIP 734-00-09-469, Kapitał Zakładowy Spółki 8
049 073 PLN.
Jednak najpierw zablokowali, potem pisali...
A dzisiaj następny...
Grupa Onet.pl SA, ul. Gabrieli Zapolskiej 44, 30-126 Kraków; Spółka
zarejestrowana w Sądzie Rejonowym dla miasta Kraków-Śródmiescie, XI Wydział
Gospodarczy, KRS 0000007763; NIP 734-00-09-469, Kapitał Zakładowy Spółki 8
049 073 PLN.
No cóż, trudno ci zrozumieć...
Ale widać nie tylko to...
Prawdy o Zegadłowiczu też nie rozumiesz, a łopatą nie zamierzam ci jej wkładać w pusty czerep...
I nie zamierzam dłużej nad nią polemizować, tym zajmują się już inni...
A, że starasz się dowodzić, że jesteś blisko tej rodzinki, to dobrze o tym wiesz...
Resztę pozostawiam bez komentarza, szczególnie, że nie ja wywołałem temat zablokowania mojego bloga, o czym dowiedziałem się z tego Forum, a ty zarzucasz mi kłamstwo w temacie, którego nie wywołałem...
Niestety, tak jak nie kłamałem - i w całości to udowodniłem - w sprawie familii Zegadłowiczów, tak też nie kłamałem w sprawie informacji od redakcji OnetBlog...
Te zdolności, to twoja specjalność...
_________________ - jakżesz okrutną bywa sprawiedliwość - E. Zegadłowicz.