Witam Wszystkich.:) Szukasz pracy lub planujesz coś zamówic z firmy Cezar...dobrze sie zastanów czy warto....NIEPOLECAM Szew kuchni nie ma pojecia o gotowaniu..wiekszosc rzeczy jest przeterminowane..nie używaja min.czepków przez co włosy i łupież znajduja sie w towim posiłku.. i tutaj nasuwa mi sie pytanie: GDZIE JEST SANEPID??? Wiekszosc pracowników robi tam na czarno bez badań ,są wykorzystywani i poniżani...GDZIE JEST SKARBÓWKA??? widac w Polsce kazdy może robic co chce...poniewierac pracownikami....i wcikac ludziom dziadostwo.... I oni uważąją sie za profesjonalny caterig....Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez zuzka 2010-02-25, 16:57, w całości zmieniany 3 razy
Ja jadłem tam nie raz i jest jedzenie bardzo dobre. Za takie pomówienie możesz trafić przed sąd. Dlaczego ci tak zależy żebyoni stracili klijentóww? Może jesteś zx konkurencji.
JAK jesteś z kąkóręcji to niech ciebie zkątrolują a nie cezara. Co zazdrościsz im że mają suży ruch a ty nie. Nawet jak by mieli kontrol to by nie dostali kary bo tam naprawde czysto jest i dobrze gotują:)
Nie jestem z rodziny. Takie teksty pisze albo konkurencja, albo jesteś biedna i zazdrościsz cezarowi udanego interesu. A za coś takiego co ty napisałaś to możesz stanąć przed sądem/.